Verfland-0308

"

de zaakvoerders

fam. Meeus

Verfland

De passie voor verf bij de familie Meeus gaat al terug naar de jaren zestig, waar vader Lucien Meeus werkzaam was bij Trimetal (Akzo Nobel). In 1992 richtten broers Olivier en Eric de groot- en kleinhandel Verfland op.  In het begin bestond het assortiment vooral uit verf, schildersmaterialen en behang.

 

Advies op maat
Bij Verfland Interiors kunnen zowel particulieren als professionals aankloppen. Het uitgebreide assortiment omvat naast verf ook behang, schildersmaterialen en gereedschappen zoals ladders en schuurmachines.  “We willen specialist zijn in wat we aanbieden, daarom scholen we ons regelmatig bij om goed advies te kunnen verlenen. Er is niet alleen veel technische kennis nodig, ook een gepast kleur- en interieuradvies is essentieel”, legt Olivier uit.
Homestyling
Het kleur- en interieuradvies aan huis is de laatste jaren sterk gestegen.  “Onze klanten willen de juiste sfeer en warmte creëren en kunnen daarom het advies inwinnen van onze interieurstylisten.  Niet alleen voor bijpassende kleuren en een sfeervolle wandbekleding, maar ook voor raambekleding zoals wave – of vouwgordijnen, houten jaloezieën en lamellen.  Met gepaste Belgische zitmeubelen maak je het interieur af.  Zo kunnen onze interieurstylisten zich volledig toeleggen op de wensen van de klant”.
verfland doet meer
maak contact

Sint-Truidersteenweg 394, 3500 Hasselt

Bel

+32 11 87 44 70

En wij maken er werk van.