Verfland-0308

"

de zaakvoerders

fam. Meeus

De passie voor verf ging in de familie Meeus over van vader op zonen. In 1992 lanceren broers Eric en Olivier Meeus met Verfland dan ook een groot- en kleinhandel. “Waar er vroeger tien standaard verfkleuren bestonden, zijn de mogelijkheden nu zowat oneindig”, merken ze op. “Daarom is advies op maat enorm belangrijk. Met dik 27 jaar ervaring bouwden we een ruime expertise op. ”.

Zaakvoerders en broers Eric en Olivier Meeus kregen de verfmicrobe met de paplepel binnen. Vader Meeus was meer dan 30 jaar sales manager van verven voor de Nederlandse markt. “In 1992 namen wij de fakkel over en openden een verfgroot- en kleinhandel in Maastricht. Niet evident om als twee jonge Belgen onze weg te vinden tussen al dat Hollands geweld”, blikken ze vol nostalgie terug. “Twee jaar later bestond Verfland echter al uit drie filialen. In 2002 besloten we een vestiging in Hasselt aan de Gouverneur Verwilghensingel te starten én nog wat later verhuisden we naar de huidige locatie in Sint-Lambrechts-Herk.”

Advies op maat
Bij Verfland kunnen zowel particulieren als professionals aankloppen. Het uitgebreide assortiment omvat naast verf ook behang, schildersmaterialen en gereedschappen zoals ladders en schuurmachines.  “We willen specialist zijn in wat we aanbieden, daarom scholen we ons regelmatig bij om goed advies te kunnen verlenen. Er is niet alleen veel technische kennis nodig, ook een gepast kleur- en interieuradvies is essentieel”, legt Olivier uit.

Cendrine Delwiche
Het kleur- en interieuradvies aan huis is de laatste jaren sterk gestegen.  Niet alleen voor een nieuw likje verf en een sfeervol behang, maar ook met raambekleding zoals vouwgordijnen, houten jaloezieën en shutters. Dit maakt het interieur “af”.  “Sinds begin 2019 heeft Verfland  de tak raambekleding en interieuradvies aan huis ondergebracht onder de naam Cendrine Delwiche met o.a. een eigen stoffencollectie”, legt Eric uit. “Zo kunnen onze interieurstylisten zich volledig toeleggen op de wensen van de klant”.
verfland doet meer
maak contact

Sint-Truidersteenweg 394, 3500 Hasselt

Bel

+32 11 87 44 70

En wij maken er werk van.