Interieur & kleuradvies op maat

Met een breed pallet aan kleuren, vernieuwende verftechnieken, een zorgvuldig uitgeselecteerde raamdecoratie en vloerbekleding brengen we elegantie en harmonie in uw huis.

Onze interieurstyliste komt bij u langs en neemt de tijd om samen met u de beste combinaties die bij uw huis of interieur passen te bespreken.

Verfland_advies

Wat kost een advies
AAN huis?

Voor een symbolisch forfait van € 100 krijgt u een volledig advies van onze interieurstyliste zonder tijdsdruk, zodat uw persoonlijkheid en de interieurmogelijkheden voldoende aangevoeld kunnen worden.  

Voorwaarden: Het advies gaat door op weekdagen tussen 10u en 17u, in functie van beschikbaarheid en in onderling overleg. Deze service geldt voor afstanden in een straal van 40km rond Hasselt. Andere afstanden in onderling overleg.

Samen
aan de slag

Vul het formulier in met de nodige informatie en wij nemen contact met u op.

WIE IS ONZE

INTERIEURSTYLISTE?

“Ik ben opgegroeid in een familie waar kunst en cultuur hoog in het vaandel werd gedragen. 
Het was dus niet zo verwonderlijk om meegezogen te worden in deze boeiende wereld”, vertelt Sandrine.

Als kind brachten haar ouders haar in contact met de kunstacademie, maar door haar studies bedrijfsmanagement-financiën werd dit stopgezet.

Na jaren in het bank- en verzekeringswezen te hebben gewerkt verliet ze deze sector om toch terug te gaan naar haar “roots”.

Niet de kunstacademie, wel de wereld van de haute-couture en prêt-à-porter. Een wereld waar de kennis van textuur, kleuren, lichaamsbouw en culturele achtergronden een must zijn.

Na negen jaar ervaring en kennis te hebben opgedaan kwam hier abrupt een einde aan door een zwaar auto-ongeluk.

Na de periode van revalidatie was de stap van haute-couture naar interieur niet groot.  De huidige maatschappij neigt steeds meer naar “the art of life and living”. 

Verfland Interiors bood haar die kans in 2015. 

Sandrine : “Al de reeds opgedane kennis verrijkt met de kennis van de architecten en vakmensen maken het stylen tot een beleving.  Bij het stylen van een huis gaat het immers om de persoonlijkheid van de bewoners in harmonie te brengen met de architectuur van het huis en haar omgeving.

Dit is een boeiende wereld die steeds in beweging is en waar ik u graag in begeleid”

Verfland Interiors onze Interieurstyliste Sandrine Sannen
Sandrine, interieurstyliste bij Verfland Interiors
verfland doet meer
maak contact

Sint-Truidersteenweg 394, 3500 Hasselt

Bel

+32 11 87 44 70

En wij maken er werk van.