Behang

Behang is veel meer dan een papiertje tegen de muur, het is vaak de finishing touch van het interieurproject of een echte eyecatcher. Het geeft uw interieur – weliswaar met het juiste advies – een ziel en warmte dat je zelden met verf kan evenaren.

verfland_behang

De collecties worden zeer zorgvuldig uitgekozen door onze interieurstylisten, zodat er geen zogenaamde “dubbels” onder de verschillende behangboeken ontstaan en je door de bomen het bos niet meer ziet. Verfland Interiors werkt o.a. samen met behangfabrikanten zoals Arte en Hooked On Walls uit Zonhoven. Bij Verfland vindt u alle lopende behangmerken terug. Laat u zeker adviseren in onze showroom, want behang kies je niet zoals een brood. Kies met ons het juiste behang dat past bij uw persoonlijke stijl. De levertijden van behang uit boeken variëren gemiddeld van 1 dag tot 2 weken. Renovlies, glasweefsel en isolatiebehang zijn standaard in voorraad.

Kinderbehang

Voor kinderen en tieners hebben wij allerlei verschillende collecties behang van meerdere fabrikanten verzameld. Voor de babykamer of voor de kamer van uw pubers, er is altijd leuk behang te verkrijgen.

De verschillende collecties zijn dus gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Kom gerust naar onze showroom om het aanbod te ontdekken.

verfland interiors doet meer
maak contact

Sint-Truidersteenweg 394, 3500 Hasselt

Bel

+32 11 87 44 70

En wij maken er werk van.