zitmeubelen met tijdloos design

Zitcomfort door hoogwaardige materialen, voor een zeer betaalbare prijs.

kom
bij
ons
zitten

Ontdek Belgische topkwaliteit in zitmeubelen met tijdloos design bij Verfland Interiors. We bieden een uitgebreide collectie van fauteuils, sofa’s en stoelen van Leda, een gerenommeerde fabrikant uit Torhout.

Onze meubelen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en bieden uitmuntend zitcomfort tegen betaalbare prijzen. Van de ergonomische Star Relax tot de trendy Sky, elk stuk straalt vakmanschap en kwaliteit uit.

Verfland Interiors, waar comfort en kwaliteit samenkomen.

Leda staat bekend om zijn hoogwaardige, tijdloze fauteuils, sofa’s en stoelen, die een uitstekend comfort bieden dankzij materialen van topkwaliteit.

De fauteuil Star Relax, met zijn ergonomisch ontwerp en diverse aanpassingsmogelijkheden, is een nieuwe toevoeging aan ons assortiment. Onze sofa’s, zoals het model Leon, combineren comfort met praktische eigenschappen, zoals beweegbare hoofdsteunen en een makkelijke hoekopstelling. Trendy en duurzaam, zoals het model Sky, met dragende delen uit beuk en metalen Nosag-vering. Onze stoelen, waaronder Hugo, Morris en Milo, zijn niet alleen stijlvol, maar ook stevig dankzij de verlijmde poten.

Bezoek de website van ledacollection voor het volledige aanbod zitmeubelen.

Wij nodigen je graag uit om ons assortiment te ontdekken in onze showroom, waar comfort en kwaliteit hand in hand gaan.

Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om het zitcomfort zelf te ervaren.

zitmeubelen Leda Sky

Sofa Leda Sky

Zitmeubel Leda Leon 2

Sofa Leda Leon

maak contact

Sint-Truidersteenweg 394, 3500 Hasselt

Bel

+32 11 87 44 70

En wij maken er werk van.